Bu bulgurosuz sulu köfte tarifini okuduktan sonra, acaba bulgursuz bir alternatifi denemeye nasıl karar verdin? Kıymanın yanı sıra galeta ununun kullanılması gerçekten ilginç, bu kısımda farklı bir dokunun oluşacağını düşünüyorum. Sen bu tarifi yapmayı düşündün mü, ya da daha önce denedin mi? Ayrıca sebzeler ekleyerek zenginleştirme fikri de hoşuma gitti, sen hangi sebzeleri eklemeyi düşünürdün? Kendi damak zevkine uygun baharatlarla oynamak da güzel bir fikir. Belki kimyon eklemek, köftelere farklı bir aroma katabilir. Senin bu konuda deneyimlerin neler?
Bu bulgurosuz sulu köfte tarifini okuduktan sonra, acaba bulgursuz bir alternatifi denemeye nasıl karar verdin? Kıymanın yanı sıra galeta ununun kullanılması gerçekten ilginç, bu kısımda farklı bir dokunun oluşacağını düşünüyorum. Sen bu tarifi yapmayı düşündün mü, ya da daha önce denedin mi? Ayrıca sebzeler ekleyerek zenginleştirme fikri de hoşuma gitti, sen hangi sebzeleri eklemeyi düşünürdün? Kendi damak zevkine uygun baharatlarla oynamak da güzel bir fikir. Belki kimyon eklemek, köftelere farklı bir aroma katabilir. Senin bu konuda deneyimlerin neler?
Cevap yaz