Bu salçalı bulgur pilavını yapmayı denedim ve gerçekten harika oldu! Soğanı kavururken evin içine yayılan koku bile insanı cezbediyor. Salçayı ekleyince pilavın rengi o kadar canlı ve çekici hale geldi ki, sunum aşamasında gelen misafirlerim ilk baktıklarında gözleri ışıldadı. Bulguru yıkamak, gerçekten uzun sürede pişmesini sağlıyor, o da pilavın tane tane olmasına yardımcı oldu. Yanında yoğurt ile servis etmek harika bir fikir, kesinlikle öneririm. Malzeme alternatiflerini kullanarak özellikle bezelye ekleyince lezzeti daha da zenginleşti. Baharatlarla oynamak da çok keyifliydi, ben nane ve pul biber kullandım. Sonuç olarak, bu tarif kesinlikle tekrar yapılacaklar listemde!
Bu salçalı bulgur pilavını yapmayı denedim ve gerçekten harika oldu! Soğanı kavururken evin içine yayılan koku bile insanı cezbediyor. Salçayı ekleyince pilavın rengi o kadar canlı ve çekici hale geldi ki, sunum aşamasında gelen misafirlerim ilk baktıklarında gözleri ışıldadı. Bulguru yıkamak, gerçekten uzun sürede pişmesini sağlıyor, o da pilavın tane tane olmasına yardımcı oldu. Yanında yoğurt ile servis etmek harika bir fikir, kesinlikle öneririm. Malzeme alternatiflerini kullanarak özellikle bezelye ekleyince lezzeti daha da zenginleşti. Baharatlarla oynamak da çok keyifliydi, ben nane ve pul biber kullandım. Sonuç olarak, bu tarif kesinlikle tekrar yapılacaklar listemde!
Cevap yaz