Kısırın yapılışı gerçekten pratik ve sağlıklı bir alternatif sunuyor. İnce bulgura sıcak suyu ekleyip bekletmek, onun yumuşamasını sağlıyor. Salçanın eklenmesiyle birlikte o lezzetli aroması ortaya çıkıyor. Sebzeleri taze ve ince doğramak, kısırın hem görünümünü hem de tadını zenginleştiriyor. Peki, kısırı yaparken başka hangi malzemeleri eklemeyi düşünürsünüz? Özellikle vegan ve vejetaryenler için harika bir seçenek olduğunu da belirtmişsiniz, bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Kısırın yapılışı gerçekten pratik ve sağlıklı bir alternatif sunuyor. İnce bulgura sıcak suyu ekleyip bekletmek, onun yumuşamasını sağlıyor. Salçanın eklenmesiyle birlikte o lezzetli aroması ortaya çıkıyor. Sebzeleri taze ve ince doğramak, kısırın hem görünümünü hem de tadını zenginleştiriyor. Peki, kısırı yaparken başka hangi malzemeleri eklemeyi düşünürsünüz? Özellikle vegan ve vejetaryenler için harika bir seçenek olduğunu da belirtmişsiniz, bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz