Et suyuyla yapılan bulgur pilavının tarifini okuduktan sonra, bu yemeği denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle et suyunun kalitesinin lezzeti büyük ölçüde etkilediğini belirtmeniz çok önemli. Evde hazırlamak için gereken adımları ve malzemeleri de oldukça açık bir şekilde anlatmışsınız. Peki, soğan eklemek isteğe bağlı demişsiniz ama soğansız pilavın tadı nasıl olur? Bir de bulguru kavurmanın pilavın tane tane olmasını sağladığına dair verdiğiniz ipucu gerçekten harika. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Et suyuyla yapılan bulgur pilavının tarifini okuduktan sonra, bu yemeği denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle et suyunun kalitesinin lezzeti büyük ölçüde etkilediğini belirtmeniz çok önemli. Evde hazırlamak için gereken adımları ve malzemeleri de oldukça açık bir şekilde anlatmışsınız. Peki, soğan eklemek isteğe bağlı demişsiniz ama soğansız pilavın tadı nasıl olur? Bir de bulguru kavurmanın pilavın tane tane olmasını sağladığına dair verdiğiniz ipucu gerçekten harika. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz