Kısırda hangi tür bulgur kullanıldığına dair bu detaylı açıklama gerçekten faydalı. İnce bulgurun kısırın dokusunu ve lezzetini en iyi şekilde yansıttığına katılıyorum. Sizce de ince bulgurun yumuşak yapısı, diğer malzemelerle birleştiğinde kısırı daha lezzetli hale getirmiyor mu? Kaba bulgurun çok tercih edilmemesi ise bence de mantıklı, çünkü iri taneli olması karışımın homojenliğini bozabilir. Çiğ köftelik bulgura gelince, onun da kısırda kullanılması ilginç bir seçenek. Sizce çiğ köftelik bulgura dikkat ederek nasıl bir kısır elde edilebilir?
Kısırda hangi tür bulgur kullanıldığına dair bu detaylı açıklama gerçekten faydalı. İnce bulgurun kısırın dokusunu ve lezzetini en iyi şekilde yansıttığına katılıyorum. Sizce de ince bulgurun yumuşak yapısı, diğer malzemelerle birleştiğinde kısırı daha lezzetli hale getirmiyor mu? Kaba bulgurun çok tercih edilmemesi ise bence de mantıklı, çünkü iri taneli olması karışımın homojenliğini bozabilir. Çiğ köftelik bulgura gelince, onun da kısırda kullanılması ilginç bir seçenek. Sizce çiğ köftelik bulgura dikkat ederek nasıl bir kısır elde edilebilir?
Cevap yaz